Booking fra A-Z

Få mere liv i din kommune med a-book.

a-book er et intelligent og brugervenligt bookingsystem
– skræddersyet til de danske kommuners administration af kultur- og idrætsanlæg.

  • SHARE:

En drøm om anlæg og haller fyldt med liv!

En fælles udfordring for mange kommuner i Danmark er, at sports- og fritidsanlæg ikke bliver udnyttet optimalt. Der er mange grunde til, at baner og lokaler står tomme, men for os at se er en stor del af årsagen, at de nuværende systemer ikke snakker sammen, og at det derfor kræver uhyggeligt mange manuelle timer fra både kommunens og anlæggenes side at holde dem opdaterede. Men hvad nu hvis det hele bare kørte automatisk?

a-book er skabt til at optimere og udnytte ressourcerne. F.eks. registreres eventuelle afbud med det samme, så pladsen gives fri og kan bookes igen, betalingsdelen er nemmere at administrere på både indbetalinger og tilbagebetalinger, og alt er samlet i et enkelt og intuitivt system, som kan tilgås fra alle platforme lige der, hvor du er. Og det er endda skruet sådan sammen, at borgerne kan logge ind og hele tiden se, hvor i nærheden der er ledige lokaler lige nu – så de måske endda bliver inspireret til at prøve helt nye ting.

Foreningsbooking eller fri booking
– eller begge dele?

Københavns Kommune har som de første takket ja til a-book, hvor vi er i fuld gang med at integrere systemet på alle de frie borgerbookinger. Det er en stor og meget spændende opgave, hvor de første tilbagemeldinger særligt går på, hvor nemt og intuitivt systemet er.

Når vi ruller ud til alle øvrige kommuner til efteråret, vil a-book både dække den frie booking for borgerne, og de organiserede bookinger for foreningerne – herunder alt fra kommunens fordeling af midler og støtte til administration af faste bookinger, tilbagebetaling ved aflysninger, indberetninger og meget mere.

Det er forskelligt fra kommune til kommune, hvad der er vigtigst, og om den rigtige løsning dækker det hele, eller blot dele af det. Og her er vi selvfølgelig klar til at hjælpe med det rigtige miks for jer.

Download vores folder her

"Kender du følelsen af at være på hjemmebane, selv når du er et nyt sted?"

Fordele med a-book

Booking fra A-Z

  • a-book er et tidssvarende bookingsystem, som er lavet i samarbejde med administratorerne, der til dagligt sidder med kundekontakten.

  • a-book er en designstærk løsning, som konstant læner sig op ad tidens trend og tilpasser sig brugernes behov og medier.

  • a-book opfylder nemt alle jeres behov og sparer jer en masse kostbar tid i en travl hverdag.

Backend – endnu en visuel oplevelse

  • a-book varsler dig automatisk om opgaver der skal løses, og giver et visuelt overblik. Du vil altid have styr på udlejningen i alle faser.

  • a-books indbyggede regnskabssystem gør det nemt, at følge og spore alle betalinger og udestående fakturaer. Det sparer dig for meget ekstra arbejde ved regnskabsopgørelsen.

  • a-books kalendersystem skaber et visuelt overblik over bookinger, spærringer og ledige perioder, og gør det nemt at booke, flytte og annullere bookinger.

  • SHARE: